Finn din webshops nisje

Shopping er først og fremst noe damene gjør? Vel, ikke nå lenger. Det er i dag mange nettbutikker som også retter seg spesielt mot menn, og skal man for eksempel tro klesbransjen selv, så elsker menn å handle på nettet. De sparer tid og slipper å prøve klærne. Det å finne din nisje for webshoppen din er utrolig viktig for å lykkes i lengden.

Engasjer

I 2016 kan du egentlig ikke si at online shopping er en nisje i markedet lenger. I dag handler alle på nettet, men du må finne din nisje, for du kan ikke tilfredsstille alle. Er produktene dine rettet mot business, må siden være preget av dette. Er produktet ditt rettet mot ungdom må du engasjere. Tilstedeværelsen av merkevarene må være tilstede og du må også få kundene til å bli værende på siden – og ikke minst, komme innom for å sjekke oppdateringer. Ikke glem at du kommuniserer med kundene gjennom webshoppen din.

Logo

En klar og tydelig logo er viktig. En god logo er noe folk husker. Har du en god logo og er denne rettet mot din nisje? Din logo er også ditt visittkort på nettet. En god logo skaper også tillit og er en type branding få tenker over. Invester derfor i en god logo.