Hvilken font skal jeg velge på siden?

Det å velge font kan være vanskelig, men hvorfor ikke ta en titt på de mest populære fontene som finnes og velge ut din favoritt blant disse? Husk at fonten må stå i stil til hvem du ønsker skal besøke nettsiden din og ditt varemerke. Fonten er din identitet!

1. Futura

Futura er lett tilgjengelig i Typekit, noe som er grunnen til populariteten. Futura var en skrift som dukket opp allerede i 1927 og holder like sterkt i 2016.

2. Apercu

Dette er virkelig et unikt skriftsnitt som spretter mellom sjangre. Dette er også grunnen til at noen av landets største selskaper faktisk har valgt denne fonten på sine nettsider.

3. Gotham

Gotham har blitt mer populær de siste årene og mye av grunnen til dette er at mange vil forsøke noe annet enn de to mest populære. Dette er et godt alternativ hvis du ønsker å være litt annerledes.

4. Avenir

Denne skrifttypen sies å være designernes store favoritt. Adrian Frutiger, som fant opp fonten, døde dessverre i 2015, men skrifttypen, den vil nok overleve i mange år til.

5. Brandon Grotesque

Dette har vært den mest populære fonten i mange år, men interessen har dabbet av de siste to årene. Kanskje vil fonten være på vei mot toppen igjen, for denne lukter det virkelig stil av.