Hvilke bilder passer på en innredningsside

Hvis du har åpnet en nettside om innredning er det mye å tenke på når det kommer til hvilke bilder du skal bruke. Her er noen tips til hvilke bilder du bør bruke, men også hvordan de skal plasseres på nettsiden.

Plassering av bilder og tekst

Mange av de mest talentfulle interiørdesignerne i verden begynte i yrket sitt fordi de hadde et stort talent og en egen evne til å skjønne hva som fungerer sammen, for å lage et rom som ser innbydende og tiltalende ut. Skal du drifte en nettside eller en blogg om interiør må også nettsiden og bildene se innbydende ut. Hvis ikke kan jo leserne begynne å tvile på om du egentlig kan det du skriver om. Bildene vil avsløre deg og hvordan du har plassert bildene i forhold til teksten.

Bruk av personlige bilder

Det å kjøpe bilder fra andre kan være dyrt, men det finnes også tjenester som enten gir deg bilder helt gratis eller gir deg rabatt, hvis du nevner dem på nettsiden din. Det er selvfølgelig helt greit å bruke personlige bilder på nettsiden, men da må du også være en god fotograf. Du skal jo bruke tiden din på interiør og ikke fotokurs.Vær klar og tydelig på hva du vil formidle. Skal nettsiden din være trendy, nytter det ikke å ha bilder på førstesiden av for eksempel shabby-chic møbler.