Lær av gigantene

Ble virkelig de beste lederne født ledere, eller har de også vært gjennom en utdanning og opplæring som har gjort de til gode ledere? En faktor og hva som kjennetegner de beste lederne og bedriftene, er at de har lært av de beste – hvordan kan du lære av gigantene for å bli best og få mer trafikk på din hjemmeside?

Lage en god hjemmeside?

For å lage en god hjemmeside kan det være smart å se hvordan gigantene, altså store selskaper har designet sine hjemmesider. Her er det selvfølgelig lov å stjele ideer. Hva gjør VGs nettavis bedre enn andres og hva gjør at en blogg blir mer lest enn andre? Det er ikke alltid personen som skriver som er grunnen, men at layout, design og bilder er så utrolige gode.

Spar tid

Selvfølgelig er det fortsatt like viktig å lære av egne feil, men sannheten er at vi sjelden gjør det. Da er det vel mye enklere å lære av de beste, som har lykkes med det du holder på med tidligere. Det er svært vanskelig å finne opp kruttet på nytt. La deg derfor bli inspirert av gode nettsider og gjør de til dine egne – med din personlighet.