Hvilke bilder passer til en sportsside

En av de viktigste tingene å huske på når du starter opp en sportsside er å vite hvem målgruppen er, og hva de ønsker av tekst og bilder. Publikum er åpenbart sportsinteresserte, men hvem er det du forsøker å nå? Det å sette inn passende bilder kan faktisk være en større utfordring enn hva de fleste tenker over.

Bildene engasjerer

Det er to ting på nettsiden din som publikum raskest får øye på. Det er overskriftene og bildene. Derfor må også bildene stå i stil med overskriften og resten av innholdet. Skriver du for eksempel en blogg om fotball og ulike kamper, blir det vanskelig å sette inn personlige bilder, men heldigvis finnes det gratis bildebanker du kan benytte deg av, som ofte kommer fra arrangementene du følger. Husk at det ikke er lov å stjele bilder fra krediterte fotografer. Bildene dine vil uansett engasjere!

Design og bilder

Driver du en personlig sportsblogg, kan du også ta bilder fra ditt liv med mobilen. Dette er den billigste metoden og den mest effektive, men du bør være kritisk til bildene du tar. Bloggere legger ofte ut bilder av treningstøy og hvordan man for eksempel gjør en spesifikk treningsøvelse. Det viktigste er at bildene dine står i stil og ikke i kontrast til designet ditt. Det samme gjelder også selvfølgelig innholdet ditt.