Gratis bildebanker

Driver du en blogg eller en hjemmeside, men mangler gode bilder? Å kjøpe bilder av profesjonelle fotografer er dyrt. Da kan bruken av gratis bildebanker være noe for deg. Her er noen tips for ulike bildebanker, som er helt gratis:

1. Pixabay

Om du driver en blogg som omhandler interiør eller om dine fritidsinteresser og travle hverdag, vil du alltid finne et passende bilde hos Pixabay. Nettsiden har i dag over 630.000 bilder å velge mellom.

2. Unsplash

Dette er hovedsakelig en side med bilder som passer for bloggere, men driver du også en bedrift som ønsker et litt mer kunstnerisk design, vil du absolutt finne noe interessant her du også. Bildebasen er ikke så stor, men av meget høy kvalitet. Det blir lagt ut 10 nye bilder hver 10. dag.

3. New Old Stock

Interessert i historie og gamle bilder? Da er dette bildebanken for deg!

4. Magdeleine

Nye bilder hver dag fra naturen, himmelen og andre steder som får de fleste til å drømme seg avgårde fra storbyen. Nettsiden er en flott blogg i seg selv, mdn historier rundt bildene som deles.

5. Foodies Feed

Vi vet at det er mange som skriver matblogger og kanskje er bildene du tar selv litt kjedelige. Hva med å krydre opp nettsiden din med bilder fra denne bildebanken?