WordPress

WordPress er det mest populære Open Source Content Management Systemet (CMS), og det finnes i dag hele 80 millioner nettsteder som bruker WordPress som plattform. Det er gratis å installere, distribuere og oppgradere. Du vil også få tilgang til tusenvis av plugins og maler, som alle er fleksible og brukervennlige.

Fleksibelt og enkelt å bruke

Suksessen bak WordPress er fleksibiliteten til å endre oppsett og applikasjoner underveis. Dette har ført til at også WordPress blir brukt av store bedrifter, som sparer mye tid og penger på programutviklere. Det er ingen tvil om at WordPress er laget for alle og enhver, bare ikke for systemutviklerne selv.

Sparer penger

WordPress lar deg også kjøpe egne domener, men det beste av alt er at nettsiden er helt vedlikeholdsfri, noe som betyr at du sparer mye penger i forhold til å drifte alt helt selv. Du trenger kun å tenke på innhold. Det kommer stadig til nytt design og themes, noe som selvfølgelig endres ved kun noen enkle tastetrykk.

Søkeoptimalisering

Ønsker du mer trafikk på siden din, lar WordPress deg enkelt kjøpe Google Adwords. Du vil enkelt kunne administrere søkeordene du ønsker synlige, men det beste av alt er at du også har all statistikk tilgjengelig, slik at du kan endre ordene etter hvert.