Markedsføring av siden

Det er ganske vanlig å fokusere all energien på å skrive et blogginnlegg og gjøre en nettside så flott som mulig, og deretter helt glemme å markedsføre nettsiden. Skriv og la Google ta seg av resten – ikke sant?

Uten markedsføring ingen trafikk

Når du har fått design på plass og nettstedet er oppe og går, vil du bli stadig fristet til å justere det. Motstå fristelsen til å gjøre dette. dette. Ikke misforstå. Design er selvfølgelig viktig. Men det å stadig tilpasse og redigere nettstedet ditt er en distrahering. I starten får du kanskje får 10, 20, 30 besøkende per dag. Kom deg ut der det skjer, bruk heller tiden på å dele bloggen og hjemmesiden på sosiale medier. Lag en markedsstrategi og bruk tiden på denne, for uten markedsføring får du heller ingen trafikk til nettsiden.

Invester i nettsiden din

Mange tror at man kan få flere tusen lesere uten å investere i nettsiden. I 2016 er det ikke slik lenger, for hver dag opprettes det tusenvis av nye blogger verden over. Invester derfor i markedsføringsverktøy og et godt domene. Ingenting kommer gratis. En undervurdert måte å markedsføre nettsiden din på, er å være ute blant folk og snakke om siden din. Invester i kort som du deler ut til de du snakker med på frokostmøter og seminarer, gjerne seminarer om bruk av sosiale medier.